Astfel, conform datelor furnizate de CNPAS, in ultimile 6 luni, peste 7.000 de persoane au semnat aderarea la pensia privata obligatorie cu BCR Administrare Fond de Pensii

BCR Administrare Fond de Pensii ocupa in momentul de fata locul 7 pe piata pensiilor obligatorii din punct de vedere active in administrare si pe locul 8 din punct de vedere numar clienti, cu un total de 138.368 de pensii validate.

„BCR Administrare Fond de Pensii este singurul fond care a reusit performanta lunara constanta de a atrage peste o cincime dintre aderentii la Pilonul II. Rezultatul confirma calitatea si eficienta activitatii noastre, profesionalismul fortei de vanzari a BCR si confortul oferit de posibilitatea de a incheia contractul direct in unitatile bancii. Suntem activi pe piata pensiilor pentru a putea oferi clientului BCR servicii cat mai complete, iar rezultatele ne indreptatesc sa credem ca suntem pe calea cea buna”, a declarat Simona Ditescu, director general al BCR Adminsitrare Fond de Pensii.

BCR este membra a Grupului Erste, fiind o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai mare institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,5 miliarde de euro. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 617 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.