"Claudiu Cercel-Duca asigura conducerea si supervizarea activitatii zilnice a Polului Piete Financiare, care cuprinde activitatile de piete valutare si monetare, valori mobiliare, asset management si custodie/depozitare titluri", se arata in comunicat.

Claudiu Cercel-Duca este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, specialitatea Cibernetica si al programului de Executive MBA organizat de Asebuss Bucuresti si Universitatea din Washington, SUA.

Angajat in BRD din anul 1993, Claudiu Cercel-Duca a ocupat pe rand diferite pozitii in cadrul activitatilor de trezorerie si operatiuni de piata ale bancii: Director adjunct al Directiei Trezorerie (1997-2001), Director de Operatiuni de Piata (2001-2007), Director Executiv Piete Financiare (2007-2008).

Citeste si:

Claudiu Cercel-Duca se alatura astfel structurii executive de conducere a bancii, formata din directorul general Patrick Gelin, care este si presedinte al consiliului de administratie, si directorii generali adjuncti Petre Bunescu, Sorin-Mihai Popa si Herve Barbazange.

In clasamentul dupa active, BRD-Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 12 miliarde euro. BRD are 2,6 milioane de clienti si opereaza o retea de aproape 900 de unitati. Banca are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).