Bank of Cyprus Romania a majorat, din 15 octombrie 2008, dobanzile la depozitele la termen in lei si valuta oferite atat persoanelor fizice, cat si companiilor.
Pentru economiile in lei dobanda s-a majorat ajungand la depozitele constituite pentru 6 luni la 10,75%. In cazul depozitelor in euro dobanda creste ajungand la 4,95% pentru depozitele pe 12 luni.

Unul dintre cele mai bune produse de economisire de pe piata romanesca – Depozitul Tot Inainte- revine cu dobanzi si conditii si mai atractive.

Tot Inainte este un depozit la termen in Euro, unic pe piata bancara din Romania, ce ofera o dobanda de pana la 6,55% + facilitate Overdraft. Este disponibil pentru persoane fizice si juridice si poate fi constituit pe o perioda de 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Dobanda poate fi platita in avans la momentul deschiderii depozitului sau capitalizata.

Suma minima pentru constituirea unui depozit Tot Inainte este de 5.000 euro. Comisionul de retragere a numerarului la scadenta este zero.

In plus, clientii care doresc sa dispuna de o suma de bani fara a afecta depozitul, pot beneficia de un overdraft de maxim 30% din suma depusa, disponibil atat in euro cat si in lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri