Pensionarii militari se bucura, incepand cu luna octombrie a.c., de conditii avantajoase oferite de Banca Comerciala Carpatica prin intermediul cardurilor de debit Maestro Partener si Visa Electron. Acestia isi pot ridica drepturile banesti direct de la bancomatele sau ghiseele BCC dupa ce Banca a semnat, in luna septembrie a acestui an, conventii cu Ministerul Apararii si Ministerul Internelor si Reformei Administrative.

Pensionarii MA si MIRA pot incasa banii din conturile curente cu card atasat, de la oricare dintre unitatile teritoriale BCC, iar daca acestia au deja un cont curent cu sau fara card atasat deschis la o unitate teritoriala BCC, pot opta pentru virarea pensiilor intr-unul dintre conturile detinute deja. Acestia nu trebuie sa plateasca niciun comision pentru deschiderea conturilor de card si pentru operatiunile desfasurate la ATM-urile bancii, plati de utilitati sau plati la comercianti in tara sau in strainatate.

Totodata, pensionarii MA si MIRA beneficiaza de posibilitatea contractarii, prin intermediul celor doua carduri a unui credit sub forma de facilitate de overdraft in limita a 10 pensii, dar nu mai mult de 5.000 EUR (echivalent RON), cu dobanda de 18,5%.

Citeste si:

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia pensionarilor MA si MIRA, de asemenea, serviciul de internet banking BCC e-SMART, cu abonament gratuit si costuri reduse cu 35% fata de operatiunile similare desfasurate la ghiseele bancii. Totodata, consultantii BCC le ofera acestora asistenta gratuita de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 18.00, prin intermediul serviciului TelVerde, apelabil gratuit din reteaua Romtelecom.

Banca Comerciala Carpatica are o retea de 241 de unitati teritoriale, 224 bancomate si 33 de automate de schimb valutar.