Alpha Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire incepand cu aceasta saptamana, pentru depozitele la termen constituite in lei de catre persoanele fizice acestea ajungand pana la 11,25% pe an, iar pentru certificatele de depozit pana la 12,75% pe an, a anuntat marti banca.
“Incepand cu aceasta saptamana, Alpha Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire, pentru depozitele la termen constituite in lei de catre persoanele fizice acestea ajungand pana la 11,25%p.a, iar pentru certificatele de depozit pana la 12,75% p.a. “, se arata in comunicat.

In acelasi timp, banca vine cu o oferta speciala pentru studenti si pensionari, ce beneficiaza de dobanzi majorate pentru depozitele la termen cu scadenta mai mare de trei luni si pentru certificatele de depozit. Pentru produsele de economisire in lei dobanzile sunt mai mari cu 0,5% p.a, iar pentru cele in valuta cu 0,25% p.a.

Noile dobanzi pentru Alpha Progressive cresc lunar pana la 19.25%p.a. pentru lei, pentru economii cu scadenta la 12 luni. Iar pentru intervalul maximal al disponibilului, dobanda contului Alpha Premier constituit in lei ajunge la 10.00%p.a.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri