Alpha Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire incepand cu aceasta saptamana, pentru depozitele la termen constituite in lei de catre persoanele fizice acestea ajungand pana la 11,25% pe an, iar pentru certificatele de depozit pana la 12,75% pe an, a anuntat marti banca.

“Incepand cu aceasta saptamana, Alpha Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire, pentru depozitele la termen constituite in lei de catre persoanele fizice acestea ajungand pana la 11,25%p.a, iar pentru certificatele de depozit pana la 12,75% p.a. “, se arata in comunicat.

In acelasi timp, banca vine cu o oferta speciala pentru studenti si pensionari, ce beneficiaza de dobanzi majorate pentru depozitele la termen cu scadenta mai mare de trei luni si pentru certificatele de depozit. Pentru produsele de economisire in lei dobanzile sunt mai mari cu 0,5% p.a, iar pentru cele in valuta cu 0,25% p.a.

Noile dobanzi pentru Alpha Progressive cresc lunar pana la 19.25%p.a. pentru lei, pentru economii cu scadenta la 12 luni. Iar pentru intervalul maximal al disponibilului, dobanda contului Alpha Premier constituit in lei ajunge la 10.00%p.a.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Alpha Bank Romania lanseaza serviciul Mobile Banking