Dobanzile la depozitele in lei au fost majorate in medie cu 1,5%, dobanda la depozitele constituite pe 12 luni, ajungand astfel la 10,5% pe an. In cazul depozitelor constituite in euro, majorarea medie este de 1%, dobanda anuala pentru un depozit pe 12 luni ajungand la 5%.

Ratele de dobanda oferite sunt fixe pe toata perioada constituirii depozitului. Pentru persoanele fizice, suma minima pentru constituirea unui depozit la termen este de 1.000 lei pentru depozitele in lei, respectiv 1.000 euro pentru depozitele constituite in aceasta moneda.

Intesa Sanpaolo Bank ofera, in acelasi timp, clientilor sai persoane fizice, posibilitatea de a constitui depozite cu dobanda variabila lunar, indexata in functie de indicatorii ROBOR si EURIBOR din luna precedenta. In cazul acestor tipuri de depozite, banca ofera la depozitele in lei o dobanda anuala de 13,21%, iar pentru depozitele in euro - o dobanda anuala de 5,76%. Depozitele cu dobanda variabila pot fi constituite pe 3, 6, 9 sau 12 luni.

Citeste si:

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, una dintre primele 10 institutii financiare din lume, din punct de vedere al capitalizarii bursiere. Intesa Sanpaolo Bank a obtinut un profit net de 14,9 milioane lei in primul semestru din 2008, in crestere cu 33% fata de perioada similara din 2007, iar activele totale ale bancii au ajuns la 2,272 miliarde lei (peste 625 milioane euro) la sfarsitul lui iunie 2008, in crestere cu 71% fata de iunie 2007.

Grupul Intesa Sanpaolo este pe locul 4 in Europa si lider in Italia, avand circa 20 milioane de clienti. In Europa Centrala si de Est, precum si in bazinul mediteranean, grupul detine in principal banci aflate in primele pozitii in topul marilor jucatori din tarile respective, deservind circa 8 milioane clienti in 13 tari.