Libra Bank a marit dobanzile la depozitele in lei cu dobanda variabila si pentru cele in euro cu dobanda fixa ale populatiei si firmelor, precum si la cardul de economii Libra Mix si la contul curent in euro pentru populatie, profesii liberale si pensionari.

Astfel, banca a majorat dobanzile la depozitele populatiei si firmelor in lei, la termen, cu dobanda variabila si plata la scadenta cu 0,75 puncte procentuale pentru trei luni, 0,65 puncte procentuale pentru sase luni, 0,6 puncte procentuale pentru noua luni si 1,05 puncte procentuale pentru 12 luni.

Posesorii de depozite in euro, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta, la Libra Bank, primesc dobanzi mai mari fata de cele anterioare cu 0,2% pentru un teremen de o luna, cu 0,45 puncte procentuale la trei luni, cu 0,25 puncte procentuale pentru sase luni si cu 0,1 puncte procentuale pentru 12 luni.

Noile dobanzi la depozitele in lei ajung pana la 12,3% pe an la 12 luni, iar la depozitele in euro, nivelurile actuale ale dobanzilor sunt de pana la 6% la 12 luni si 6,25% pe an la 36 luni.

Persoanele cu profesii liberale, membrii familiilor lor, precum si pensionarii de orice categorie care isi constituie la Libra Bank depozite in lei, euro sau dolari, la termen de pana la 12 luni, primesc in continuare o dobanda mai mare cu 0,25%.

In plus, conturile curente in euro ale persoanelor fizice, ale persoanelor cu profesii liberale si ale pensionarilor sunt bonificate cu 4,5% pe an.

Posesorii cardului de economii Libra Mix vor primi o dobanda de 11% pe an la banii pastrati pe card (minimum 500 lei), "avand acces flexibil oricand la fondurile proprii, fara comision pentru emitere si plati la comercianti din tara si din strainatate".

De asemenea, pentru depozitul Partener cu asigurare de viata platita de Libra Bank, dobanda a urcat la 11% pe an la termen de 6 luni si la 10,75% la 12 luni, pentru persoanele cu varsta intre 18 si 69 de ani.

Libra Bank, controlata de fondul american New Century Holdings, este orientata spre nisa profesiunilor liberale, volumul de credite acordate pe acest segment reprezentand la finalul anului trecut aproape o treime din portofoliu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Libra Bank se muta sediul central in cladirea Phoenix Tower