Raiffeisen Bank a majorat dobanzile la depozitele in lei pentru populatie cu valori intre 0,25 si 0,6 puncte procentuale, in functie de data scadentei si suma depozitata, dobanzile situandu-se in prezent intre 6,7 si 11,1% pe an, a anuntat banca.
Astfel, dobanzile la depozitele in lei pe transe valorice pentru sume mai mici de 4.000 de lei se situeaza intre 6,95 si 9,75% pe an, in crestere cu 0,25 puncte procentuale, in functie de data scadentei, intre o luna si un an.

Pentru depozitele de pana la 40.000 de lei, dobanzile s-au majorat cu 0,5 puncte procentuale si au ajuns intre 7,5% si 10,50% pe an, iar pentru cele mai mari de 40.000 de lei, banca plateste o dobanda cu 0,6 puncte procentuale mai mare, intre 8,1% si 11,1% pe an.

Pentru depozitele in lei fara transe valorice, noile dobanzi practicate de Raiffeisen Bank au crescut cu 0,25 puncte procentuale, pana la niveluri intre 6,95%si 9,75% pe an, in functie de perioada de constituire a depozitului, intre o luna si un an.

Totodoata, Raiffeisen Bank a anuntat ca a lansat contul de economii "Acces Plus" si in moneda europeana, cu o dobanda de pana la 3% pe an. Pentru contul de economii in lei, dobanda se situeaza la 9% pe an.

Raiffeisen Bank detine 500 de unitati in tara si avea, la jumatatea anului, 2,1 milioane de clienti de retail si peste 4.700 de clienti companii. La finalul primului semestru, banca gestiona active totale de 4,57 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri