Bank Leumi Romania are un nou presedinte

Membrii consiliului de administratie al Bank Leumi Romania l-au numit pe Zvi Itzkovitz in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, intr-o sedinta din 28 octombrie, inlocuindu-l astfel pe Zalman Segal, care a ocupat aceasta pozitie pana in iulie 2008, a anuntat banca.

Zalman Segal s-a aflat la conducerea Bancii Leumi in perioada august 2006 – iulie 2008, fiind inlocuit de Daniel Tsiddon pentru o perioada scurta de timp.

Tot in octombrie, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a aprobat numirea lui Zvi Itzkovitz in calitate de membru in consiliului de administratie al Bank Leumi Romania.

Itzkovitz a fost, din 2001, prim vicepresedinte executiv al diviziei Internationale si Private Banking din cadrul Leumi le-Israel, ocupand mai multe functii de conducere in cei 30 de ani de activitate in cadrul bancii.

Bank Leumi Romania a trecut pe profit in primul semestru al acestui an, afisand un castig net de 5 milioane lei (1,4 milioane euro), pe fondul cresterii activelor bancii cu 54,3%, pana la 1,1 miliarde lei (301,6 milioane euro).

Leumi a intrat pe piata romaneasca in august 2006, dupa preluarea pachetului majoritar de actiuni al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri