Loteria Romana va organiza, in 15 decembrie, o licitatie pentru a-si asigura activele, precum terminalele de videoloterie si cele loto, dar si reteaua de comunicatii prin satelit online (VSAT) cu 468.750 euro fara TVA, potrivit anuntului publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.
CN Loteria Romana SA vrea sa isi asigure, pentru 2009, echipamentele electronice din agentiile proprii si mandatare din tara "impotriva tuturor riscurilor".

Potrivit anuntului, vor fi asigurate 3.286 de VLT-uri (terminale de video loterie, n.r.), 1746 VSAT-uri, 858 de terminale Loto,792 Terminale Coronis HE si 786 de Monitoare Thomson.

Valoarea estimata fara taxa pe valoare adaugata (TVA) este de 468.750 euro, iar garantia de participare se ridica la 3.750 lei.

Loteria Romana are in vedere oferta cea mai avantajoasa dupa criteriile de atribuire. Astfel, cota de prima are o pondere de 50% in decizia companiei de a alege asiguratorul, iar riscurile asigurate conteaza in proportie de 27% pentru luarea deciziei finale, fransiza generala o zecime, fransiza de cutremur 7%, iar termenul de despagubire 6%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri