Piraeus Bank Romania a anuntat majorarea dobanzilor la depozitul Star si contul de economii Ideal, banca oferind o dobanda de pana la 13% pe an pentru depozitele in lei la 12 luni si de pana la 6,25% pe an pentru economiile in euro la 12 luni
Potrivit comunicatului, noile dobanzi au intrat in vigoare incepand cu 3 noiembrie si se aplica atat portofoliului existent de clienti, cat si persoanelor care aleg sa economiseasca prin intermediul depozitului Star sau a contului de economii Ideal incepand cu data mentionata.

Majorarile se vor aplica diferentiat, in functie de produs si de perioada de maturitate a depozitului.

Astfel, pentru depozitul Star, ratele dobanzilor la lei au crescut cu pana la 1,50 puncte procentuale, fiind cuprinse in prezent intre 12% si 13% pe an, in functie perioada de maturitate a depozitului, iar cele la euro au fost majorate cu pana la 0,50 pp, fiind cuprinse intre 5% si 6,25% pe an.

In ce priveste contul de economii, dobanzile au urcat cu cate 2 puncte procentuale pentru depozitele in lei si cu 0,50 pp pentru cele in euro. Totodata, banca a anuntat ca ofera o dobanda de 11,50% pentru economii mai mari de 100.000 lei, respectiv de 5,25% pe an pentru economii mai mari de 25.000 euro.

Piraeus Bank Romania avea la jumatatea anului active de 3,95 miliarde euro si vrea sa ajunga la o retea de 180 de sucursale la sfarsitul acestui an. Banca s-a extins, in medie, cu sapte sucursale pe luna in 2008, fapt ce a determinat o crestere cu 45% a retelei de unitati fata de sfarsitul anului trecut.

Piraeus Bank este parte a Piraeus Bank Group, care are in prezent 868 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri