EuroIns Romania (fosta Asitrans) vrea sa vanda polite de raspundere civila auto (RCA) in valoare de 10 milioane euro in lunile decembrie si ianuarie, a declarat, citat de NewsIn, directorul executiv EuroIns Romania, Bogdan Stan.
"Pana in luna octombrie am subscris pe segmentul RCA 12 milioane euro, iar pentru decembrie si ianuarie ne propunem sa vindem polite in valoare de cate 5 milioane euro in fiecare luna, mai ales ca ne-am dezvoltat forta de vanzari si avem o retea teritoriala puternica", a mai spus Stan.

El a precizat ca EuroIns Romania are, in prezent, o retea de 116 reprezentante, dintre care 23 in regim de franciza si 93 de unitati proprii.

Societatea de asigurari vrea sa-si mareasca cifra de afaceri cu 40% in 2008 fata de anul trecut.

"Pentru sfarsitul acestui an, ne-am propus sa marim cifra de afaceri cu 40% fata de anul trecut, pana la 40 milioane euro. Cred ca in lunile octombrie si noiembrie vom inregistra pe segmentul asigurarilor agricole prime brute subscrise de circa 1 milion euro, iar la sfarsitul anului vom avea pe acest segment prime brute subscrise de 1,5 milioane euro", a mai spus directorul executiv al EuroIns Romania.

Potrivit lui Stan, afacerile EuroIns Romania au sporit cu 45% in primele zece luni ale acestui an fata de intervalul similar din 2007, cel mai mare avans fiind inregistrat pe segmentul agricol. In primele noua luni din 2008, EuroIns Romania anuntase cresterea afacerilor cu 42%, pana la 94 milioane lei (25,8 milioane euro), fata de acelasi interval din 2007.

Directorul executiv al EuroIns Romania a mai estimat ca legea asigurarilor de locuinte va deveni functionala cel mai devreme in ianuarie 2010.

Compania de asigurari EuroIns Romania (fosta Asitrans) utilizeaza din luna iunie noul nume, la aproape un an de la preluarea de catre grupul bulgar Eurohold.

"Grupul Eurohold va depasi la sfarsitul anului 2008 o cifra de afaceri de 300 milioane euro si urmeaza sa inceapa activitatea in Turcia, Bosnia-Hertegovina si Grecia, iar in momentul de fata negociem preluarea unui dealer auto in Romania", a declarat presedintele consiliului de administratie al Eurohold Bulgaria, Assen Christov, care a mai spus ca grupul organizeaza intre octombrie 2008 si aprilie 2009 Liga balcanica Eurohold, impreuna cu federatiile de baschet din Bulgaria, Macedonia, Romania si Serbia.

In vara lui 2007, Eurohold a investit 12,5 milioane euro pentru preluarea a peste 75% din actiunile Asitrans Asigurari, incluzand achizitia de titluri, cresterea de capital, precum si pachetul majoritar al Asitrans Leasing.

Compania mama a EuroIns Romania - EuroIns Insurance Group (EIG) din Bulgaria, subsidiara a Eurohold - va primi o infuzie de capital de la fondul de investitii elen Global Finance, care va contribui cu 26 milioane euro la o majorare de capital, in urma careia va ajunge sa detina un pachet de 20% din actiunile firmei bulgare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri