Astfel, suma minima pentru deschiderea unui depozit in lei este de 1.500 lei, iar dobanda anuala variaza intre 9% si 13,5% pentru perioade cuprinse intre o saptamana si 12 luni, potrivit comunicatului bancii.

Pentru constituirea depozitului in euro suma minima este de 500 euro, iar rata dobanzii anuale porneste de la 2,50% pentru o perioada de o saptamana si ajunge pana la 5,25% pentru depozitele cu termen la 12 luni.

RBS Romania precizeaza ca dobanda este fixa pe perioada depozitului si ca nu se percepe comision de administrare pentru contul curent sau comision pentru retragerea numerarului la toate bancomatele din tara.

Citeste si:

De asemenea, RBS Romania a anuntat ca ofera gratuit cardul de debit atasat contului curent.

ABN Amro Romania si-a schimbat denumirea in Royal Bank of Scotland din 15 octombrie, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro au fost impartite intre cele trei banci.

Activitatile desfasurate de banca in Romania au fost preluate pe parcurs de Royal Bank of Scotland. ABN Amro era prezenta in Romania din noiembrie 1995 si activeaza in 15 orase.