Garanti Bank a lansat un pachet promotional, 10 Plus, si a majorat unele dobanzi la depozite la termen in lei si valuta.
GarantiBank lanseaza pachetul 10Plus, la 10 ani de activitate pe piata bancara romaneasca. Pachetul aniversar 10Plus cuprinde 10 beneficii ce tin de utilizarea urmatoarelor produse si servicii: cardul de debit GarantiBank24, overdraft, serviciul de internet banking Garanti Online, cardul de credit Bonus Card si depozitele la termen.

“Aceasta oferta aniversara se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor care vin pentru prima data la GarantiBank. In esenta, prin pachetul 10Plus oferim costuri mai mici pentru utilizarea anumitor servicii, precum cardul de debit sau Garanti Online, dar si dobanzi mai mari la depozite si bonus crescut la cardul de credit Bonus Card.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.

Simultan cu lansarea pachetului 10Plus, GarantiBank a majorat dobanzile la depozitele la termen in lei si valuta. Banca acorda o dobanda de 13,5% pentru depozitele in lei pe 3 si 6 luni si de 13,75% pentru cele pe 12 luni. Pentru depozitele in Euro pe perioada de 6 si 12 luni, dobanda devine 5,85%, respectiv 6% pe an.

Pentru depozitele la termen in lei si valuta constituite in cadrul pachetului 10Plus, clientii primesc dobanzi cu 0,25% mai mari decat cele standard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri