UniCredit Tiriac Bank a finantat Complexul Energetic Rovinari cu 77,5 milioane euro, pentru sustinerea primei etape dintr-un program de investitii de mediu de 162,7 milioane euro, in derulare pana in 2012.
Finantarea va asigura suportul necesar primei etape a programului de investitii de mediu, de 96,7 milioane euro. Investitia totala pentru programul de investitii ce se va desfasura pana in 2012 este in valoare de 162,7 milioane euro.

"In mediul economic actual, un astfel de credit arata ca proiectele viabile si bine structurate isi gasesc finantare in continuare, in pofida conditiilor mai dificile din piata. Vom continua sa sustinem proiectele de investitii care au potential de dezvoltare pe termen lung, indeosebi pe cele din domeniul energiei", a spus presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

Pentru reducerea emisiilor de dioxid de sulf, CE Rovinari va monta instalatii de desulfurare a gazului de ardere pentru fiecare din unitatile generatoare de energie electrica.

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat un profit net de peste 76 milioane euro in primele noua luni din acest an, pe fondul majorarii portofoliului de credite cu 75% in perioada septembrie 2007 - septembrie 2008, pana la 15,7 miliarde lei.

Banca are in prezent 600.000 clienti si peste 210 sucursale si furnizeaza in Romania produse si servicii specializate prin partenerii UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Markets and Investment Banking si UniCredit Processes and Administration.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri