GarantiBank lanseaza pachetul 10Plus, la 10 ani de activitate pe piata bancara romaneasca. Pachetul aniversar 10Plus cuprinde 10 beneficii ce tin de utilizarea urmatoarelor produse si servicii: cardul de debit GarantiBank24, overdraft, serviciul de internet banking Garanti Online, cardul de credit Bonus Card si depozitele la termen.

“Aceasta oferta aniversara se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor care vin pentru prima data la GarantiBank. In esenta, prin pachetul 10Plus oferim costuri mai mici pentru utilizarea anumitor servicii, precum cardul de debit sau Garanti Online, dar si dobanzi mai mari la depozite si bonus crescut la cardul de credit Bonus Card.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.

Simultan cu lansarea pachetului 10Plus, GarantiBank a majorat dobanzile la depozitele la termen in lei si valuta. Banca acorda o dobanda de 13,5% pentru depozitele in lei pe 3 si 6 luni si de 13,75% pentru cele pe 12 luni. Pentru depozitele in Euro pe perioada de 6 si 12 luni, dobanda devine 5,85%, respectiv 6% pe an.

Pentru depozitele la termen in lei si valuta constituite in cadrul pachetului 10Plus, clientii primesc dobanzi cu 0,25% mai mari decat cele standard.