La editia XX, care se desfasoara in perioada 19-22 noiembrie 2008 la Romexpo, Libra Bank va avea 10 echipe care vor evalua pe loc dosarele de aplicatie pentru credit ale cabinetelor stomatologice si care vor fi localizate in standul propriu - nr. 65 - din Pavilionul 16 si in standuri ale partenerilor bancii.

Produsul de creditare dedicat la care au acces cabinetele stomatologice este creditul Hipocrate pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero, in cazul achizitiilor de la furnizorii parteneri ai Libra Bank pe o perioada de maximum sase luni.

Acesta ofera avantajul comisionului de acordare 0%, fara avans si fara comision pentru rambursarea anticipata din surse proprii. In varianta Hipocrate Discount, dobanda poate fi 0% daca echipamentele sunt cumparate de la unul din cei peste 60 de furnizori parteneri ai bancii, pe o perioada mai mica de sase luni.

Alte produse pentru care cabinetele stomatologice pot opta la Libra Bank sunt depozitele Hipocrate cu bonus permanent de +0,25%, dobanzile putand ajunge pana 14% pe an la lei si pana la 6,25% pe an la euro.

La editia din primavara a expozitiei Denta, Libra Bank a solutionat pe loc 47 de cereri primite din partea cabinetelor stomatologice si laboratoarelor de tehnica dentara, acordand credite de peste 1,2 milioane lei.

Citeste si:

Banca deruleaza totodata promotii la cardurile Libra Medical, iar conturile curente noi deschise la Libra Bank si utilizarea serviciului Internet Banking ofera cabinetelor medicale sansa de a participa la tombola "Bine ai venit la Libra Bank".

Numarul clientilor Libra Bank din sfera clinicilor private, cabinetelor si laboratoarelor medicale a urcat pana la peste 5.000.

In 13 noiembrie 2008, Libra Bank a primit premiul "Cele mai bune produse bancare inovative" in cadrul Financial Awards for Excellence.

Libra Bank este din 2003 membra a fondului american de investitii New Century Holdings, cu investitii de peste 3 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.