RBS Romania a anuntat ca a inaugurat prima sucursala in Bucuresti dupa schimbarea de nume, in Baneasa Business and Technology Park, extinzand reteaua din Capitala la sapte unitati.

Noua unitate va oferi credite de uz personal si ipotecare, programe de economisire si alte produse. Banca a mai anuntat ca fiecare din cele sapte sucursale din Capitala dispune de bancomat cu serviciu permanent. Personalul RBS Romania, fosta ABN Amro Romania, numara peste 1.700 de angajati.

ABN Amro Romania si-a schimbat denumirea in Royal Bank of Scotland (RBS) din 15 octombrie, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro au fost impartite intre cele trei banci.

Activitatile desfasurate de banca in Romania au fost preluate pe parcurs de Royal Bank of Scotland. ABN Amro era prezenta in Romania din noiembrie 1995 si activeaza in 15 orase.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Amenzi uriase incasate de banci de la CE pentru manipularea cursului