Trezoreria st Tatului a finalizat documentatia pentru licitatia de selectare a bancilor care sa administreze conturile in valuta ale institutiei, iar procesul va fi efectiv demarat in urmatoarele zile, dupa aprobarea ministrului Varujan Vosganian, a declarat seful Trezoreriei, citat de NewsIn.
"Noi am pus la punct documentatia necesara licitatiei, care acum se afla la ministru, pentru aprobarea finala, deci procesul va fi demarat foarte curand, daca nu saptamana aceasta, atunci saptamana viitoare", a explicat Stefan Nanu.

El a mai precizat ca mai multe banci, din Romania si din strainatate, si-au exprimat interesul pentru licitatie, dar "ramane de vazut cate vor depune oferte, dupa ce analizeaza si conditiile impuse".

"Sunt criterii precum ratingul bancii, situatia financiara, lichiditatea sau experienta in astfel de tranzactii. Bancile trebuie sa arate ca pot oferi siguranta", a adaugat Nanu.

Bancile selectate urmeaza sa administreze conturile deschise pentru tranzactii precum plata fondurilor europene sau a serviciului datoriei
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri