UniCredit Tiriac Bank a majorat dobanzile la conturile de economii in lei si euro cu pana la doua puncte procentuale si a lansat un depozit la 2 luni cu dobanzi de pana la 13,5% pe an pentru lei si de pana la 5% pe an pentru euro, in functie de valoarea depozitata, a anuntat banca.
Astfel, noile dobanzi pentru contul de economii in lei au fost majorate cu 2 puncte procentuale si se situeaza intre 5% si 13% pe an, in functie de suma depozitata.

Totodata, UniCredit Tiriac Bank a majorat si dobanzile la contul de economii in euro cu pana la 1,5 puncte procentuale, noile dobanzi practicate de banca situandu-se intre 2% si 5% pe an.

UniCredit Tiriac Bank a lansat si un nou tip de depozit, cu scadenta la doua luni, in lei si euro, oferta fiind valabila pana la sfarsitul acestui an.

Pentru depozitul la doua luni in lei, banca ofera dobanzi cuprinse intre 10,5% si 13,5% pe an, in functie de valoarea depozitata, banca platind cea mai mare dobanda pentru sume mai mari de 100.000 lei.

Pentru depozitul in euro cu scandenta la doua luni, banca plateste dobanzi cuprinse intre 4,5% si 5% pe an, in functie de suma depozitata. Banca practica acea dobanda pentru sume mai mari de 100.000 euro.

"La incheierea celor doua luni, clientii bancii pot alege varianta de economisire pe care o doresc in continuare: depozite cu scadenta unica, depozite cu prelungire automata, fara capitalizare sau depozite cu prelungire automata si capitalizare", se mai arata in comunicatul bancii.

UniCredit Tiriac Bank nu percepe comision de deschidere sau de depozitare, iar suma minima de depunere este de 1.000 lei sau 1.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri