Astfel, noile dobanzi pentru contul de economii in lei au fost majorate cu 2 puncte procentuale si se situeaza intre 5% si 13% pe an, in functie de suma depozitata.

Totodata, UniCredit Tiriac Bank a majorat si dobanzile la contul de economii in euro cu pana la 1,5 puncte procentuale, noile dobanzi practicate de banca situandu-se intre 2% si 5% pe an.

UniCredit Tiriac Bank a lansat si un nou tip de depozit, cu scadenta la doua luni, in lei si euro, oferta fiind valabila pana la sfarsitul acestui an.

Pentru depozitul la doua luni in lei, banca ofera dobanzi cuprinse intre 10,5% si 13,5% pe an, in functie de valoarea depozitata, banca platind cea mai mare dobanda pentru sume mai mari de 100.000 lei.

Citeste si:

Pentru depozitul in euro cu scandenta la doua luni, banca plateste dobanzi cuprinse intre 4,5% si 5% pe an, in functie de suma depozitata. Banca practica acea dobanda pentru sume mai mari de 100.000 euro.

"La incheierea celor doua luni, clientii bancii pot alege varianta de economisire pe care o doresc in continuare: depozite cu scadenta unica, depozite cu prelungire automata, fara capitalizare sau depozite cu prelungire automata si capitalizare", se mai arata in comunicatul bancii.

UniCredit Tiriac Bank nu percepe comision de deschidere sau de depozitare, iar suma minima de depunere este de 1.000 lei sau 1.000 euro.