In primele noua luni din 2007, compania a inregistrat o valoare a finantarilor de bunuri de 49 milioane euro.
MKB Romexterra Leasing a incheiat 790 contracte in primele noua luni din 2008, in valoare totala de 75 milioane euro, a mentionat Constantinescu. In aceasi perioada din 2007 MKB Romexterra Leasing a incheiat 1.267 contracte in valoare de 61 milioane euro, anunta NewsIn.

Dupa tipul activelor finantate in perioada analizata, mai mult de patru cincimi (82%) din structura portofoliului companiei era reprezentata de segmentul pentru autovehicule, segmentul de imobile avea o pondere de 14%, iar echipamentele - 4%.

"In conformitate cu strategia de marketing si vanzari a MKB Romexterra Leasing, dar in stransa corelatie cu situatia pietei, punem accent pentru anul 2009 pe segmetul auto si pe real estate", a mai spus presedintele MKB Romexterra Leasing IFN.

Citeste si:

Valoarea bunurilor finantate pe segmentul imobiliar a fost in primele noua luni de 9 milioane euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Compania MKB Romexterra Leasing IFN, membra a grupului bancar MKB Romexterra, controlat de MKB Bank din Ungaria, are un capital social de 31,4 milioane lei.