"Am decis ca prima dintre cele 8 noi agentii pe care le vom infiinta in urmatoarele luni sa fie la Deva pentru ca judetul face parte dintr-o regiune in crestere, cu rezultate economice peste media nationala. Hunedoara are un potential fantastic si, ca urmare a faptului ca in zona va trece culoarul IV paneuropean, se estimeaza ca multe companii romanesti vor investi in regiune. In aceste momente, cand mediul de afaceri are nevoie mai mult decat oricand de sprijin, EximBank, prin extinderea retelei de distributie, doreste sa aduca mai aproape de investitorii romani produsele sale unice, prin care banca ii sustine”, a declarat Carmen Radu, Presedinte&CEO EximBank.

Inaugurarea agentiei Deva face parte din strategia EximBank de extindere a distributiei, ce prevede ca in urmatorul an reteaua sa creasca prin deschiderea a inca 7 agentii in: Suceava, Ploiesti, Pitesti, Alba, Satu Mare, Targu Mures si Iasi. Rolul acestora este acela de a promova produsele si serviciile EximBank in mediul de afaceri, cu prioritate in randul I.M.M.-urilor si exportatorilor.

Agentia EximBank Deva este situata in zona de centru a orasului, pe strada Str. Mihai Viteazu si are programul de lucru cu publicul de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 -17:00.

Citeste si:

Banca de Export-Import a Romaniei, Eximbank S.A., infiintata in 1992, este o banca specializata, cu capital majoritar de stat, ce ofera agentilor economici produse de finantare, garantare si asigurare.

Doar de la EximBank, agentii economici pot accesa Creditul cu dobanda subventionata (cu 5 p.p. sub dobanda pietei), Garantia nume si cont stat – in valoare de pana la 80% din valoarea creditului, indiferent de moneda in care se acceseaza creditul -, Asigurarea cursului de schimb valutar – produs ce protejeaza incasarile in EUR si USD din exporturile efectuate, impotriva fluctuatiilor nefavorabile ale cursului de schimb.

In prezent EximBank are o retea formata din 9 sucursale in zonele: Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau si Oradea si, incepand de azi, o agentie – in Deva. Maine, EximBank va inaugura o noua agentie, in Alba>>.