"Pentru acest an, am estimat circa 1.100 de autovehicule, iar dupa primele 11 luni ale acestui an am depasit deja aceasta tinta. Pana la sfarsitul lui 2008, credem ca vom gestiona peste 1.200 de autovehicule, iar in 2011 estimam ca vom intra pe profit, dupa o dublare anuala a flotei gestionate", a spus, citat de NewsIn, directorul general al LeasePlan Romania, Bogdan Apahidean.

El a adaugat ca, in 2010, estimeaza acelasi ritm de crestere, respectiv o dublare a flotei de autovehicule administrate fata de anul anterior.

"Ne-am depasit estimarile pentru acest an datorita fortei de vanzare, care a explicat avantajele acestui produs. Pentru 2009 ne-am propus sa imbunatatim relatia cu furnizorii, care au un rol important in ce priveste calitatea serviciilor", a mai spus Apahidean, care estimeaza o cifra de afaceri de peste 8 milioane lei la sfarsitul acestui an.

Citeste si:

LeasePlan Romania a intrat pe piata romaneasca in martie 2007 si a devenit operationala in luna septembrie a aceluiasi an, printr-o investitie initiala de circa 1,3 milioane euro.

LeasePlan Romania face parte din grupul olandez LeasePlan, detinut de un consortiu alcatuit din Volkswagen Group, cu o participatie de 50%, Compania de Dezvoltare Mubadala din Abu Dhabi, cu 25%, si Grupul Olayan (25%).

In cazul leasingului operational pe segmentul auto - cel mai raspandit -, companiile pot beneficia de o flota de masini pe o anumita perioada de timp, in urma semnarii unui contract de leasing operational cu o firma specializata, care se ocupa si de gestiunea flotei.