Allianz-Tiriac Pensii: Active de 19 mil. lei pe pilonul III la finalul lui noiembrie

Allianz-Tiriac Pensii Private a ajuns la active de circa 19 milioane lei (5 milioane euro) la sfarsitul lui noiembrie pentru cele doua fonduri de pensii facultative gestionate, in crestere cu aproape 12% fata de luna anterioara si a acumulat peste 41.000 de clienti, potrivit datelor companiei.

Pe langa cele doua fonduri de pensii facultative (pilon III) - AZT Moderato si AZT Vivace, compania administreaza si un fond de pensii private obligatorii (pilon II) - AZT Viitorul Tau.

Cele doua fonduri de pe pilonul III aveau, la sfarsitul lui octombrie, active de 16,95 milioane lei (4,63 milioane euro) si 37.228 participanti.

Allianz-Tiriac Pensii Private estimeaza pentru finalul anului o valoare a activelor de 6 milioane euro pentru cele doua fonduri de pensii facultative.

Valoarea activelor nete ale celor noua fonduri de pensii private facultative (pilonul III) care isi desfasoara activitatea in Romania se situa la 65,78 milioane lei (17,97 milioane euro) la 31 octombrie, iar numarul de participanti atrasi de acestea depasea 135.000 de persoane, potrivit datelor publicate de arbitrul pensiilor private.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Visa depășește pragul de 1 miliard de tokenuri emise
Setari Cookie-uri