UniCredit Tiriac Bank a lansat un serviciu de operatiuni cu numerar la bancomate

UniCredit Tiriac Bank a lansat, ieri, un serviciu prin care clientii pot face operatiuni cu numerar la bancomatele multifunctionale ale bancii, din 21 de unitati, care inlocuiesc astfel casieriile clasice, a anuntat banca.

Bancomatele multifunctionale inlocuiesc astfel casieriile clasice, care permit retrageri si depuneri de numerar – pe baza cardului bancar sau a unui cod de bare emis de sucursala, schimb valutar din euro in lei dar si plata facturilor, se arata in comunicat.

Platile se efectueaza pe baza codului de bare de pe facturile furnizorilor agreati, in prezent Romtelecom si Vodafone, urmand ca in cursul lui 2009 sa se poata efectua plati si catre alti furnizori de servicii de telefonie, utilitati si asigurari.

Serviciul Non Stop Banking este disponibil prin intermediul zonelor de self banking amplasate in sucursale in care angajatii bancii vor oferi preponderent servicii de consultanta si vanzare.

Zonele de self banking sunt dotate cu echipamente multifunctionale si calculatoare conectate la internet (care faciliteaza utilizarea serviciului Online Banking al UniCredit Tiriac Bank), fiind disponibile in Bucuresti si in principalele orase din tara.

Accesul se face non-stop, pe baza de card bancar emis de orice banca - aceasta intrucat serviciile de schimb valutar si de plata a facturilor sunt disponibile tuturor celor interesati, indiferent daca sunt sau nu clientii bancii, sustin reprezentantii bancii.

"Pana la sfarsitul anului, vom adauga optiunea de constituire de depozite si schimbul valutar din dolari in lei la facilitatile deja existente in aceste zone de self banking, iar in 2009 va fi posibila emiterea ordinelor de plata si incarcarea cartelelor telefonice", a precizat directorul canalelor operationale al bancii, Daniel Ghiulea.

Pana la sfarsitul lui 2008, banca va instala in unitatile sale 30 de zone de self banking, care vor functiona in paralel cu modelul traditional de deservire existent in restul retelei.

La 30 septembrie 2008, UniCredit Tiriac Bank gestiona active totale de 4,5 miliarde euro si avea circa 600.000 de clienti si peste 210 sucursale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri