EximBank a aprobat acordarea unei garantii de 95,8 milioane lei (circa 25 milioane euro) Complexului Energetic Craiova, pentru sustinerea lucrarilor de protectie a mediului, a anuntat EximBank intr-un comunicat.
Aceasta este cea mai mare valoare a unei garantii aprobate vreodata de EximBank, in cei 16 ani de la infiintare, se mai arata in comunicatul bancii.

Complexul Energetic Craiova a aprobat pentru 2009 un program de investitii de 407,9 milioane lei (circa 105 milioane euro). Programul este defalcat pe cele trei sucursale, Sucursala Electrocentrale (SE) Isalnita, SE Craiova II si Sucursala Miniera Prigoria si cuprinde investitii de mediu si modernizari.

EximBank acorda garantii si pentru export si investitii in infrastructura, dezvoltare regionala, cercetare-dezvoltare, ocuparea si formarea personalului.

Companiile pot accesa de la EximBank Creditul cu dobanda subventionata (cu 5 puncte procentuale sub dobanda pietei), Garantia nume si cont stat (in valoare de pana la 80% din valoarea creditului, indiferent de moneda in care se acceseaza creditul), Asigurarea riscului de neplata la extern, precum si Asigurarea cursului de schimb valutar (produs ce protejeaza incasarile in euro si dolari din exporturile efectuate impotriva fluctuatiilor nefavorabile ale cursului de schimb, ajutand astfel exportatorii sa faca fata mai usor efectelor actualei crize economice mondiale).

In prezent, EximBank are o retea formata din noua sucursale in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau si Oradea si doua agentii in Deva si Alba Iulia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri