Alpha Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei si euro

Alpha Bank Romania a majorat incepand cu 10 decembrie dobanzile la depozite si la certificate de depozit cu pana la 1,75 puncte procentuale, cele mai mari dobanzi fiind acordate la certificatele de depozit pentru studenti si pensionari, de 15,5% la lei si 7,5% la euro.

Dobanzile la depozitele la termen in lei au fost astfel majorate cu pana la 1,75 puncte procentuale, situandu-se in prezent intre 5,75% si 14,25% pe an, in functie de scadenta, intre o saptamana si un an.

Pentru studenti si pensionari, banca plateste dobanzi la depozitele la termen in lei intre 13,5% si 14,75% pe an, iar pentru companii, dobanzile la depozitele la termen ale Alpha Bank se situeaza in intervalul 5,5% si 12,5% pe an.

In cazul depozitelor la termen in euro, banca a majorat dobanzile cu pana la 1,25 puncte procentuale, in prezent dobanzile situandu-se intre 3% si 6,5% pe an, in functie de perioada de constituire, intre o saptamana si un an.

Pentru studenti si pensionari, Alpha Bank a majorat dobanzile la depozitele in euro in prezent situandu-se intre 5,25 si 6,75% pe an, iar in cazul companiilor, banca practica dobanzi intre 2,5% si 5,75% pe an.

Pentru certificatele de depozit in lei, banca plateste in prezent dobanzi intre 14% si 15% pe an pentru populatie si 14,5 si 15,5% pe an pentru studenti si pensionari.

Alpha Bank a majorat si dobanzile la certificatele de depozite in euro, situandu-se in intervalul 6% si 7,25% pe an pentru poplatie si intre 6,25% si 7,5% pe an pentru studenti si pensionari.

Totodata, Alpha Bank a crescut si dobanzile la euro pentru conturile de economisire Alpha Premier, Alpha IMM Premier si la conturile in euro si lei Alpha Dreams.

Alpha Bank are comision de retragere 0% pentru orice tip de cont curent si pentru depozite, a precizat banca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri