ING Lease Romania si-a majorat capitalul pana la 11 mil. euro

ING Lease Romania IFN si-a marit capitalul social cu 2,5 milioane euro, pana la 11 milioane euro (echivalentul a 39,84 milioane lei), prin aport in numerar de la actionarul ING Lease Holding, in urma unei decizii a actionarilor din 4 noiembrie, potrivit hotararii AGA publicate in Monitorul Oficial.

Inainte de majorare, ING Lease Romania IFN avea un capital social de 8,51 milioane euro, echivalentul a 30,4 milioane lei.

Dupa majorare, capitalul social al companiei este de 39,84 milioane lei, impartit in 398.423 actiuni, cu o valoare nominala de 100 lei fiecare, varsat integral si subscris in numerar de catre actionari, se mai arata in Monitorul Oficial, potrivit NewsIn.

ING Lease Holding NV detine 99,99% din capitalul social al ING Lease, restul actiunilor fiind detinute de ING Aircraft Lease BV, ING Lease Interfinance BV, Runoto Holding BV si Tronido Finance BV.

Grupul ING este prezent pe piata din Romania cu afaceri bancare, de asigurari, pensii private, leasing si factoring prin: ING Bank Romania, ING Lease, ING Commercial Finance, ING Real Estate Investment Management, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri