Banca Comerciala Carpatica (BCC) a majorat dobanzile la depozitele in valuta cu pana la 1,25 puncte procentuale la cele in euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale pentru cele in dolari, banca oferind dobanzi anuale de 6,25% pentru depozitele in euro la 12 luni, respectiv 4,75% la cele in dolari.
Pentru conturile curente, clientii primesc dobanzi de 0,10% pe an atat la euro, cat si la dolari.

Pentru depozitele la termen in euro la o luna, dobanda este de 5,50% pe an, pentru cele la 3 luni si 6 luni - 6% pe an, pentru 9 si 12 luni - 6,25% pe an. Pentru depozitele la termen in dolari, la o luna dobanda anuala este de 4%, pentru 3 luni - 4,10%, 6 luni - 4,50%, pentru 9 - 4,60% si pentru 12 luni - 4,75%.

Produsele de economisire care bonifica cea mai mare dobanda sunt Sibiu 2007 constituit pe o perioada de 3 luni - 7% pe an pentru euro si 4,25% pe an pentru dolari si Depozitul Pensia Plus constituit pe o perioada de 12 luni la care BCC ofera dobanzi de 7,25% pe an pentru euro si 5,25% pe an pentru dolari.

Banca Comerciala Carpatica ofera si alte tipuri de depozite, precum Depozitul Prezident pe 6 luni, pentru care persoanele fizice primesc o dobanda de 7,15% pe an la euro si 4,75% pe an la dolari, Certificatul de depozit Valuta Forte, pe 360 zile, la care persoanele si companiile pot primi o dobanda de 7,25% pe an la euro si de 5% pe an la dolari, si Depozitul Prosper, pe 24 luni, la care persoanele si companiile pot primi o dobanda de 7,25% pe an la euro si de 5,25% pe an la dolari.

In plus, BCC mai ofera populatiei contul curent bonificat, la care nivelul dobanzii anuale variaza in functie de transele valorice detinute, intre 4,50 si 5,25% la cele in euro si intre 3% si 4% la cele in dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri