Clal Romania, subsidiara grupului israelian Clal, estimeaza ca isi va creste de cel putin doua ori volumul primelor brute subscrise in 2009 fata de sfarsitul acestui an, pana la minimum 4 milioane euro, ajungand la 4.000 - 5000 clienti, a declarat directorul general al Clal Romania, Valentin Tuca.
Clal Romania estimeaza pentru sfarsitul acestui an o valoare a afacerilor de circa 2 milioane euro si aproximativ 1.500 clienti.

"Clal Romania va incheia acest an cu pierderi, insa estimam ca vom inregistra profit in doi-trei ani", a mentionat Tuca.

"In structura portofoliului Clal Romania pentru 2009, segmentul de asigurari RCA va reprezenta 20%", a spus Tuca, adaugand ca segmentul auto (RCA si Casco) va insuma 50-60% din portofoliu, restul fiind alte clase de asigurari, potrivit NewsIn.

Seful Clal Romania a adaugat ca societatea este orientata pe profit si nu pe volum. "Chiar daca volumul nostru de business este redus, nu vom face compromisuri in calitatea actului de subscriere si vom incerca evitarea experientelor negative ale pietei locale de asigurari, acordand mai multa atentie calitatii decat volumului", adaugat Valentin Tuca.

El sustine ca scopul companiei este acela de a construi un portofoliu echilibrat, care sa atinga rezultatele asteptate de catre actionarii societatii, chiar in conditiile actuale de turbulente financiare.

"Clal Romania are in vedere dezvoltarea de produse modulare, construite in jurul unei acoperiri de baza, care apoi poate fi extinsa in functie de nevoile si resursele financiare ale asiguratului", a mentionat Tuca.

El a afirmat ca societatea Clal Romania mizeaza pe dezvoltarea unui parteneriat solid cu brokerii de asigurare, pentru ca acestia sa devina canalul principal de distributie.

Clal Romania este subsidiara liderului pietii asigurarilor din Israel, Clal Group, cu o cota de piata de 22% si polite anuale subscrise de aproximativ 1,1 miliarde dolari in 2007.

Grupul deruleaza activitati in domenii precum investment banking, management de portofoliu, administarea activelor financiare, creditare, asigurari de viata, pensii, fonduri de economisire si gestioneaza active de peste 30 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri