Reteaua Piraeus Bank a ajuns la 180 de unitati

Piraeus Bank Romania a deschis cinci noi sucursale, finalizand in acest fel procesul de extindere prevazut pentru 2008, si a ajuns la 180 de unitati, cu 64% mai mult decat avea la sfarsitul lui decembrie 2007.

58 dintre cele 180 de sucursale ale bancii sunt situate in Bucuresti, restul deservind clientii din celelalte regiuni.

Cu un ritm mediu de dezvoltare de 6 noi sucursale pe luna, banca a deschis anul acesta 70 de unitati, fiind prezenta in toate orasele resedinta de judet ale tarii precum si in orase cu numar mediu de locuitori.

“Prin cele 180 de sucursale am reusit sa asiguram o acoperire echilibrata a teritoriului precum si o structura de personal bine dimensionata. Strategia bancii pentru perioada urmatoare are in vedere continuarea dezvoltarii retelei de sucursale intr-un ritm care va tine cont de evolutiile pietei bancare interne si internationale” a declarat Catalin Parvu , Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing –ului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri