Libra Bank plateste dobanzi de pana la 15,20% pentru depozitele in lei

Libra Bank majoreaza dobanzile la depozitele companiilor, persoanelor fizice, profesiilor liberale si pensionarilor, cu pana la 1,65 puncte procentuale, platind pana la 15,20% pe an pentru sumele economisite in lei, a anuntat banca.

Pentru depozitele la termen in lei cu dobanda variabila si plata la scadenta pentru populatie si firme, dobanzile standard ajung pana la 15,20% pe an la 12 luni. La depozitele in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta, dobanzile standard ajung pana la 14,50% pe an la 3 luni.

Pentru depozitul Partener, cu asigurare de viata, Libra Bank plateste o dobanda de 13% pe an pentru depozitele la 6 luni, tot atat fiind dobanda si pentru cele la 12 luni.

Dobanzile standard la depozitele Libra Bank in euro se situeaza la 6% pe an la termen de o luna si 7% pe an la termen de trei, sase, noua si 12 luni, iar dobanda acordata de Libra Bank la contul curent in euro pentru persoane fizice este 5% pe an.

Banca a mai anuntat ca specialistii profesiilor liberale si membrii de familie ai acestora primesc bonusul permanent de 0,25 puncte procentuale la dobanda standard la depozitele in lei, euro si dolari. Acelasi bonus este valabil si pentru depozitele Libra Bank ale pensionarilor.

Pentru cardul de economii Libra Mix, posesorii primesc o dobanda de 13% pe an la fondurile pastrate (minimum 500 lei) si nu sunt taxati la emiterea cardului si la utilizarea lui pentru plati la comerciantii din tara si din strainatate. Totodata, in cadrul unei oferte promotionale valabile pana la 31 martie 2009, cardurile Libra Mix emise intre 4 noiembrie 2008 si sfarsitul lunii martie 2009 pe care posesorii depun la momentul emiterii minimum 500 lei sunt scutite de comision de administrare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri