Brokerul Credit Team a devenit partener francizat al EuroIns Romania, reteaua asiguratorului marindu-se astfel cu cele 20 de unitati pe care le are brokerul in Bucuresti si alte 14 orase din tara, a anuntat EuroIns.
Credit Team va promova astfel si produsele de asigurarare ale EuroIns Romania, pe langa serviciile proprii, destinate obtinerii de finantari, se arata in comunicat.

Clientii vor beneficia, astfel, de consiliere in noile unitati partenere Credit Team – EuroIns in vederea obtinerii de finantari si vor putea incheia, in plus, orice tip de asigurare generala.

"Cu acest parteneriat am reusit sa ne atingem targetul propus la inceputul anului trecut, de a deschide aproape 50 de unitati in sistem franciza", a declarat Andreea Rizea, director franciza EuroIns Romania.

EuroIns Romania are in total 152 de unitati, dintre care 93 de unitati in sistem propriu, 39 de unitati in S sitem de franciza, la care s-au adaugat cele 20 unitati partenere ale Credit Team din Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Focsani, Iasi, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Slatina, Ramnicu Valcea, Resita, Tulcea si Barlad.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri