Daniel Tudor a demisionat din functia de director general al Ardaf, decizie ce va deveni efectiva de la 1 februarie, iar pana la numirea altei persoane pe aceasta pozitie, conducerea companiei va fi asigurata de cei doi directori generali adjuncti ai societatii, Adina Bacioiu si Dan Bordeanu.
Daniel Tudor, care a ocupat functia de director general al Ardaf de la inceputul lui 2007, isi va exercita in continuare mandatul de presedinte al consiliului de administratie al societatii, fara sa fie implicat in conducerea executiva.

Ardaf, companie infiintata in 1992, cu sediul central in Cluj-Napoca, urmeaza sa fie preluata de Generali PPF Holding, care a anuntat la sfarsitul lui iunie 2008 ca va cumpara la pachet societatile Ardaf si RAI, printr-un acord incheiat cu fondul de investitii PPF Investments. In urma acestei tranzactii Generali PPF Holding va controla 72,7% din Ardaf si 99,9% din RAI.

Ardaf Bucuresti a inregistrat in primele noua luni din 2008 pierderi de 50,76 milioane lei, cu 40% mai mari decat in aceeasi perioada din 2007, cand acestea au fost de 35,9 milioane lei.

Valoarea primelor brute subscrise realizate de companie a avansat la 285,7 milioane lei (78,5 milioane euro) in primele noua luni din 2008, depasind-o de peste trei ori pe cea din perioada similara din 2007. Despagubirile brute platite de Ardaf au insumat 126,28 milioane lei, de peste doua ori mai mari decat in intervalul echivalent din 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri