Pensionarii fosti angajati ai Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) - actualmente Ministrul Administratiei si Internelor (MAI) - isi pot deschide un cont curent la oricare din sucursalele si agentiile bancii, ca urmare a parteneriatului incheiat de aceasta cu Ministerul si Casa de Pensii.

Banca nu percepe niciun comision pentru deschiderea de cont, emiterea cardului, retragerea de numerar de la bancomatele ProCredit Bank si extrasele de cont.

Totodata, pensionarii pot economisi si in cadrul Depozitului pentru pensionari al ProCredit Bank, pentru care banca plateste o dobanda anuala de 14,30% pentru depozitul in lei cu scadenta la 6 luni. si in cazul altor produse de economisire, banca practica dobanzi mai mari cu 0,3% fata de dobanda standard pentru pensionari.

Citeste si:

ProCredit Bank are in prezent o retea de 41 de unitati in Bucuresti si in tara.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002, prin parteneriatul dintre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC) - membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.