Tranzactiile perfectate, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) abia au insumat 20 milioane RON (5,4 milioane euro), la un volum de 43,7 milioane de actiuni. Cel mai tranzactionat emitent, pentru a doua zi consecutiv, a fost SNP Petrom, cu un rulaj de 5,14 milioane RON. Cu un pachet de 6,5 milioane de actiuni, SNP a fost incheiata si o tranzactie speciala (deal), la cursul de 0,4650 RON. Pretul de inchidere pentru titlurile SNP a fost de 0,4600 RON, in scadere cu 1,08% fata de sesiunea bursiera precedenta. Actiunile BRD au ramas si ieri in topul preferintelor investitorilor, desi volumul tranzactionat a scazut usor, la 4,47 milioane RON. Titlurile BRD au inchis sedinta fara variatie de pret fata de ziua precedenta, la 12,4000 RON. Tot in sectorul bancar, actiunile Bancii Transilvania au facut obiectul a 168 de tranzactii, totalizand 1,18 milioane RON. Cotatia actiunilor TLV a scazut, in sedinta de ieri, cu 0,55%, pana la 0,9050 RON. Pe locul trei ca valoare tranzactionata s-a clasat Rompetrol Rafinare Constanta, cu 1,97 milioane RON. Cursul titlurilor RRC s-a depreciat ieri cu 0,60%, ajungand la 0,989 RON/actiune.

Cu actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF) au fost realizate schimburi in valoare totala de aproximativ 4,5 milioane RON, jumatate din valoarea totala a zilei precedente. Cursul titlurilor SIF s-a depreciat, in medie, cu 1,09%, cea mai mare scadere, cu 1,67%, fiind inregistrata de SIF 4 Muntenia (1,1800 RON/actiune). SIF 2 a fost cel mai tranzactionat emitent la aceasta categorie, cu 1,63 milioane RON.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri