BCR are peste 25% din piata cardurilor din Bucuresti

Banca Comerciala Romana (BCR) are o cota de piata de peste 22% pe segmentul emiterii de carduri, iar in Bucuresti detine peste 25% din piata cardurilor.

BCR a anuntat ca posesorii de carduri bancare isi pot plati cu cardul serviciile de transport la centrele de abonamente ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) prin intermediul aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti (POS) instalate de BCR.

BCR a instalat si conectat 93 de terminale electronice POS in centrele de abonamente ale RATB. In curand, posesorii de carduri vor putea face plati prin POS-urile BCR in toate unitatile RATB existente in Capitala.
BCR nu percepe comision posesorilor de carduri la plata prin POS.

In prezent, reteaua de POS-uri a BCR a ajuns la aproape 15.200 de aparate, cota de piata a BCR atingand aproximativ 19% in tara si 29% in Bucuresti.

Banca are, in prezent, aproape 2,5 milioane de carduri valide si ofera clientilor, persoane fizice si juridice, 24 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara sau strainatate, avand conturi in lei sau valute liber convertibile.

BCR, membra a grupului Erste, este cea mai mare banca din Romania dupa active, gestionand active de peste 17,5 miliarde de euro. BCR are 634 de unitati retail pentru populatie si microintreprinderi si 50 de centre de afaceri corporate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri