UniCredit Tiriac Bank: Dublare a numarului de tranzactii prin Internet banking in 2008

UniCredit Tiriac Bank a lansat o oferta pentru utilizarea serviciilor bancare pe internet, care se adreseaza populatiei si IMM-urilor, prin care, pentru contractele incheiate pana la data de 31 martie 2009, banca ofera gratuitate la utilizarea dispozitivului digipass timp de sase luni.

Accesul la Online Banking sau Business Net va fi posibil in conditii optime de pret prin achizitia unui pachet de produse si servicii, fara a fi necesara plata garantiei de 20 EUR pentru dispozitivul digipass. La finalul celor sase luni, clientul poate opta pentru returnarea dispozitivului de acces la conturi sucursalei emitente si pentru inchiderea contului de Online Banking sau poate alege sa il utilizeze in continuare, platind garantia.

“In anul 2008, numarul tranzactiilor efectuate prin internet banking de clientii bancii persoane fizice si IMM s-a dublat comparativ cu 2007. Este cert ca operatiunile bancare la distanta sunt tot mai apreciate si credem ca vor continua sa ia amploare avand in vedere si avantajele legate de costuri,” a declarat Zoltan Major, Vicepresedinte UniCredit Tiriac Bank, responsabil de Divizia Retail.

Banca percepe comisioane cu 50% mai mici pentru operatiunile realizate prin internet fata de cele de la casierie.

Promotia se adreseaza atat clientilor care nu au mai utilizat servicii de plata prin internet, cat si utilizatorilor suplimentari persoane fizice sau juridice, care vor primi acces la acest serviciu prin intermediul clientilor care il detin deja.

Serviciul Online Banking este disponibil si prin intermediul unuia dintre cele doua pachete de produse si servicii, Optim sau Premium. Pachetele contin cate un cont curent in RON si unul in valuta, un card de debit Visa Electron sau Maestro, overdraft, direct debit, telephone service, Online Banking, Info SMS si un card de credit MasterCard Standard pentru pachetul Optim, respectiv un card de credit MasterCard gold in pachetul Premium.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania, detinand active totale in valoare de 4,5 miliarde de euro (la 30 septembrie 2008).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri