Emporiki Bank a lansat contul de economii Flexiconomic, un nou produs de economisire adresat persoanelor fizice si PFA.

Acest produs nu are o suma minima obligatorie si fara termen de constituire, oferind o dobanda de pana la 12% pe an pentru lei.

Contul de economii de la Emporiki Bank este un produs care ofera posibilitatea de a depune sau retrage numerar in orice moment. Pentru deschiderea acestui cont, clientul este cel care hotaraste suma minima pe care vrea sa o depuna, nefiind perceput niciun comision de constituire, administrare sau de inchidere a contului.

De asemenea, nu este perceput nici comision de transfer intre contul de economii si contul curent la Emporiki Bank, iar dobanda calculata se transfera automat in contul de economii la sfarsitul lunii. Contul de economii Flexiconomic se poate alimenta din contul curent si prin Internet Banking, oferit gratuit clientilor bancii.

Dobanda contului de economii Flexiconomic este variabila, se calculeaza la soldul zilnic, de la sfarsitul fiecarei zile, pe transe valorice. Clientii care doresc sa isi deschida acest cont de economii au nevoie de actul de identitate in momentul completarii contractului de cont de economii.

Emporiki Bank a intrat pe piata din Romania in 1996, 98,48% din capitalul bancii fiind detinut de grupul elen Emporiki Bank, detinut, la randul sau de grupul francez Credit Agricole. Sucursala opereaza, prin intermediul unei retele de 30 unitati. Emporiki Bank Grecia a fost fondata in 1907 si detine 372 de sucursale in Grecia si 83 de unitati in alte tari


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri