Intesa Sanpaolo Bank detine in prezent o retea de 92 de unitati dupa ce in 2008 si-a dublat practic reteaua teritoriala.

Cele mai noi sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Bucuresti (3 unitati), precum si cele din Ramnicu Valcea si Arad.

In primul trimestru al anului banca va mai deschide alte 4 - 5 unitati. De asemenea in cursul acestui an Intesa Sanpaolo Bank va inaugura si primele sucursale speclializate, dedicate unui anumit segment de piata (private banking, respectiv large corporate).

„Dupa ce anul trecut am deschis de aproape 4 ori mai multe sucursale decat in 2007, obiectivul nostru este sa ne consolidam statutul de banca universala cu distributie nationala. In plus vom incerca sa extindem la nivelul intregii tari noul model pilot de sucursala open space implementat cu succes anul trecut in Piata Unirii din Bucuresti, in premiera la nivelul intregului grup Intesa Sanpaolo”, spune Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Reteaua Intesa Sanpaolo Bank este formata din unitati universale, ce se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si IMM-urilor. Intesa Sanpaolo Bank ofera clientilor sai de la operatiuni bancare clasice (conturi curente in lei si valuta, depozite bancare cu dobanzi speciale, carduri si credite), pana la Internet Banking, noul pachet de produse si servicii Lider, solutii financiare complexe si asistenta bancara dedicata investitorilor straini prin intermediul structurii I-Desk.

De asemenea, unitatile Intesa Sanpaolo Bank efectueaza operatiuni de schimb valutar si dispun de cate un bancomat (ATM).

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, una dintre primele 10 institutii financiare din lume. Intesa Sanpaolo Bank a obtinut un profit net de 24,6 milioane lei (circa 6,7 milioane euro) in primele 3 trimestre din 2008, in crestere cu 61% fata de perioada similara din 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la valoarea de 2 575 milioane lei (690 milioane euro) la sfarsitul lui septembrie 2008, in crestere cu 67% fata de septemrie 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Elevator Lab : Raiffeisen Bank deschide înscrierile pentru FinTech-uri
Setari Cookie-uri