Schimbare in conducerea Interamerican

Incepand cu aceasta luna, Carmen Radu este noul director de operatiuni si director general adjunct al companiei de asigurari Interamerican.

Inainte de a accepta propunere Interamerican, Carmen Radu a ocupat pozitia de vice presedinte al Consiliului de Administratie (CA) si pe cea de nanager general la KD Fond de Pensii si, anterior, director general adjunct la KD Life Asigurari.

Noul Director Operatiuni al Interamerican Asigurari are o experinta vasta in elaborarea si implementarea de strategii financiare, managementul bugetelor, diagnoza si prognoza financiara, precum si in dezvoltarea relatiilor cu organismele guvernamentale din domeniu.

Noua director adjunct al companiei de asigurari este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine de asemenea un MBA in Excelenta in Management la ASEBUSS.

Compania de asigurari Interamerican Romania a intrat pe piata romaneasca in 1995, ca subsidiara a companiei elene Interamerican, preluata, in 2001, de grupul financiar olandez Eureko Group BV.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri