Incepand cu aceasta luna, Carmen Radu este noul director de operatiuni si director general adjunct al companiei de asigurari Interamerican.
Inainte de a accepta propunere Interamerican, Carmen Radu a ocupat pozitia de vice presedinte al Consiliului de Administratie (CA) si pe cea de nanager general la KD Fond de Pensii si, anterior, director general adjunct la KD Life Asigurari.

Noul Director Operatiuni al Interamerican Asigurari are o experinta vasta in elaborarea si implementarea de strategii financiare, managementul bugetelor, diagnoza si prognoza financiara, precum si in dezvoltarea relatiilor cu organismele guvernamentale din domeniu.

Noua director adjunct al companiei de asigurari este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine de asemenea un MBA in Excelenta in Management la ASEBUSS.

Compania de asigurari Interamerican Romania a intrat pe piata romaneasca in 1995, ca subsidiara a companiei elene Interamerican, preluata, in 2001, de grupul financiar olandez Eureko Group BV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri