Radu Vasilescu a demisionat din functia de director regional al grupului Uniqa din motive personale, colaborarea sa cu grupul Uniqa incheindu-se pe cale amiabila, pe 27 ianuarie.
"Din motive familiale, nu ma pot ocupa de regiune", a explicat Vasilescu, potrivit NewsIn, si a adaugat ca trebuia sa calatoreasca foarte mult si nu putea sa fie alaturi de familie.

Radu Vasilescu preluase functia de director regional al Uniqa pentru Europa Centrala si de Est in decembrie 2008, dupa ce fusese numit director general al Unita (viitoarea Uniqa Romania) in noiembrie, anul trecut.

La conducerea viitoarei Uniqa Romania a fost numita Ileana Horvath care, anterior acestei pozitii, ocupase functia de director adjunct la Asiban.

Radu Vasilescu a fost pana in luna iulie 2008 directorul general al ING Fond de Pensii, pozitie din care a demisionat "cu acordul ambelor parti".

Anterior pozitiei ocupate la ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu, in varsta de 43 de ani, a detinut pozitii de conducere in cadrul BRD Sogelease, Citibank si Alpha Bank.

Grupul austriac de asigurari Uniqa a preluat de la Vienna Insurance Group (VIG) asiguratorul Unita la sfarsitul anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri