In perioada decembrie 2008 - mai 2009, Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat o campanie prin care banca inapoiaza clientilor 0,6% din suma platita cu cardurile de credit sau de debit la comercianti (POS).
Banii vor fi transferati de BCR in contul clientilor in doua transe: in luna februarie pentru platile efectuate in decembrie 2008 si ianuarie 2009 si in iunie pentru platile din lunile februarie-mai 2009.

"Calculele ne arata ca primul bonus ce urmeaza a fi acordat insumeaza 865.542 lei si va intra in conturile detinatorilor de carduri BCR in data de 16 februarie", a spus directorul executiv al directiei de carduri din BCR, Igor Zganjer.

Volumul tranzactiilor cu cardurile Bancii Comerciale Romane (BCR) la comercianti a crescut cu 33% in intervalul decembrie 2008 - ianuarie 2009 fata de perioada similara din 2007-2008, mai mult decat dublu fata de cresterea estimata initial, de 15%.

BCR emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit, in timp ce reteaua de bancomate (ATM) a bancii a ajuns la 1.800 de aparate, in timp ce numarul de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) al BCR a ajuns la 15.000 de terminale.

BCR gestioneaza active de peste 17,5 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 620 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 52 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri