De la inceputul acestei saptamani Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai un nou produs de economisire: Depozitul cu Dobanda Instant. Acesta asigura utilizatorilor sai plata in avans a dobanzii, chiar in momentul constituirii.

Astfel, clientii dispun pe loc de randamentul economiilor lor, fara a fi nevoiti sa astepte expirarea termenului de constituire. Noul produs realizeaza un echilibru intre nevoia de lichiditati a clientilor si eficienta asigurata de dobanzi semnificative.

Depozitul cu Dobanda Instant se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si poate fi constituit in lei sau euro pe o perioada de 3, 6, 9 sau 12 luni.

In functie de optiunea clientului in ceea ce priveste moneda si maturitatea, Depozitul cu Dobanda Instant este recompensat cu dobanzi care ajung pana la 12.25 % pentru RON si 5.65 % pentru euro astfel: pe langa dobanda platita in avans, noul depozit aduce clientilor o serie de avantaje financiare: 0 comision de retragere a sumei la scadenta, 0 comision de constituire a depozitului, 0 comision de acordare.