Piraeus Bank Romania a lansat un depozit la termen pentru persoanele fizice la care plateste dobanda la inceputul perioadei de constituire.

De la inceputul acestei saptamani Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai un nou produs de economisire: Depozitul cu Dobanda Instant. Acesta asigura utilizatorilor sai plata in avans a dobanzii, chiar in momentul constituirii.

Astfel, clientii dispun pe loc de randamentul economiilor lor, fara a fi nevoiti sa astepte expirarea termenului de constituire. Noul produs realizeaza un echilibru intre nevoia de lichiditati a clientilor si eficienta asigurata de dobanzi semnificative.

Depozitul cu Dobanda Instant se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si poate fi constituit in lei sau euro pe o perioada de 3, 6, 9 sau 12 luni.

In functie de optiunea clientului in ceea ce priveste moneda si maturitatea, Depozitul cu Dobanda Instant este recompensat cu dobanzi care ajung pana la 12.25 % pentru RON si 5.65 % pentru euro astfel: pe langa dobanda platita in avans, noul depozit aduce clientilor o serie de avantaje financiare: 0 comision de retragere a sumei la scadenta, 0 comision de constituire a depozitului, 0 comision de acordare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Doi bancheri isi unesc fortele si creeaza un boutique de consultanta