Intesa Sanpaolo Bank Romania a anuntat majorarea dobanzii la Certificatele de Depozit cu Discount destinate persoanelor fizice, atat pentru cele in moneda nationala, cat si pentru cele in euro.

Astfel, produsul de economisire ofera o dobanda fixa, garantata in avans si platita la termen ce ajunge acum pana la 17,00% pentru lei, la trei luni, un record pe zona depozitelor, si respectiv 7,75% pentru euro.

Certificatele de depozit ale bancii sunt emise in forma fizica si au perioade de maturitate flexibile de 3, 6, 12 luni si 18 luni, cu o valoare nominala minima de 1.000 lei, respectiv 500 euro.

Clientii pot beneficia de dobanzii fixe pentru certificatele de depozite in lei cu scadenta la 3 luni dobanda anuala este de 17.00%, pentru cele cu scadenta la 6 luni 16.00% si pentru cele la 12 si 18 luni dobanda anuala este de 15.00%.

Bancherii platesc tot mai bine depozitele

Pentru certificatele de depozit in euro banca ofera o dobanda fixa de 7.00% pentru data scadenta la 3 luni, 7,25% pentru cele la 6 luni, 7.50% pentru cele la 12 luni si 7.75% pentru cele cu data scadenta la 18 luni.

„Certificatele de depozit cu discount au fost lansate de catre Intesa Sanpaolo Bank la finalul anului trecut ca o alternativa de economisire avantajoasa atat in lei, cat si in euro. Prin noile dobanzi oferite, produsul se plaseaza in topul produselor de economisire disponibile acum pe piata si speram sa reprezinte prima optiune pentru cat mai multe persoane fizice care vor sa economiseasca”, declara Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

In prezent, clientii Intesa Sanpaolo Bank beneficiaza, pe langa noile certificatele de depozit cu discount, si de depozite la termen cu dobanda fixa sau variabila, precum si de Contul Curent Lider.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo. Intesa Sanpaolo Bank a obtinut un profit net de 24,6 milioane lei (circa 6,7 milioane euro) in primele 3 trimestre din 2008, in crestere cu 61% fata de perioada similara din 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la valoarea de 2 575 milioane lei (690 milioane euro) la sfarsitul lui septembrie 2008, in crestere cu 67% fata de septemrie 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si