Volksbank Romania a anuntat continuarea extinderii retelei sale bancare cu cel putin 15 de unitati pe parcursul lui 2009 si, totodata, banca va continua sa faca angajari, potrivit comunicatului institutiei financiare.
Ultima unitate deschisa, cea cu numarul 174, a fost in Capitala la data de 3 februarie 2009 si este situata la adresa Doctor Felix numerele 63-69.

La sfarsitul anului trecut, Volksbank Romania a ajuns a treia banca din sistemul bancar din Romania cu active de peste 5,3 miliarde de euro si o cota de piata de 6,79%, „fapt care atesta inca o data implicarea strategica pe termen lung a bancii noastre in Romania”, se mentioneaza in acelasi comunicat.

In aproximativ o saptamana, dupa auditarea rezultatelor financiare ale bancii pe 2008, banca le va da publicitatii, se concluzioneaza in comunicatul institutiei financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri