Astfel, depozitul lunii februarie, pe doua luni, fara suma minima de depozitare, este actualizat in fiecare luna de catre banca, scrie NewsIn.

Banca ofera posibilitatea deschiderii depozitelor Tot Inainte, Flexi Fix si Progresiv si in moneda nationala, nu numai in euro, majorand totodata dobanzile practicate la aceste depozite.

Pentru depozitul Tot Inainte cu posibilitatea retragerii dobanzii in avans, la data constituirii depozitului, banca plateste o dobanda la scadenta de trei luni de 15,44% pe an la lei si de 7,23% pe an la euro.

Banca a majorat dobanzile si la depozitul Flexi Fix cu scadenta la trei luni, ce permite retragerea de numerar fara penalitati inainte de maturitate, pana la 15% pe an la lei si 6,3% pe an la euro. In cazul depozitului Flexi Fix, clientii pot retrage numerar o data pentru depozitele cu scadenta la trei sau sase luni si de doua ori pentru cele cu scadenta la 12 luni. Fiecare retragere poate fi de pana la 10% din valoarea initiala a depozitului.

Pentru depozitul Progresiv, cu o dobanda ce se majoreaza lunar, Bank of Cyprus plateste o dobanda anuala de pana la 16,25% la lei si 7% la euro, la scadenta de trei luni. In cazul depozitelor cu scadenta la sase luni, dobanda ajunge la 17% pe an la lei si la 7,1% pe an la euro.

Banca practica, pentru o perioada nespecificata, un comision de retragere la scadenta de 0% si un comision de administrare similar pentru serviciul Online Banking, pentru care comisioanele de tranzactii sunt reduse cu 50%.

Bank of Cyprus ofera gratuit un card de debit Visa Classic in lei si posibilitatea unui descoperit de cont (overdraft) de pana la 60% din valoarea depozitului, fara comisioane de analiza sau de administrare.

Bank of Cyprus are in Romania o retea de noua sucursale si vrea ca pana la jumatatea anului sa ajunga la 14 unitati.