Compania elena Global Finance, care administreaza fondul de private equity Black Sea Fun, l-a cooptat pe pozitia de director de investitii pe Stelian Dragan, bancher cu experienta pe Wall Street.
Principalele responsabilitati ale acestuia includ identificarea de noi oportunitati de investitii, structurarea si negocierea tranzactiilor, precum si monitorizarea portofoliului existent de companii.

Stelian Dragan are o experienta valoroasa de peste 8 ani pe piata financiara internationala, anterior acesta activand in cadrul unor companii de renume de pe Wall Street. Inainte de a se alatura fondului Global Finance, Stelian Dragan a ocupat roluri importante in grupurile de banci de investitii si piete de capital de renume din New York, precum Bear, Stearns & Co si Deutsche Bank Securities.

„Orice moment de criza genereaza si oportunitati, iar situatia actuala nu face exceptie. Global Finance este unul dintre fondurile de private equity bine pozitionate la nivel regional si am convingerea ca vom reusi sa capitalizam situatia curenta”, declara Stelian Dragan, Investment Director in cadrul Global Finance.

Stelian Dragan a absolvit un MBA in Finante la Columbia Business School si a obtinut o licenta Summa Cum Laude in Business Administration in cadrul Southampton College din New York.

Global Finance este un fond de investitii independent, care administreaza o serie de fonduri de investitii private si imobiliare. Infiintata in 1991, Global Finance a fost unul din pionierii investitiilor private in Sud-Estul Europei, stabilind performante record in acest domeniu. Global Finance are birouri in Atena, Bucuresti si Sofia si a realizat peste 70 de investitii, capitalizand un total de peste 850 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri