Actionarii Fata Asigurari l-au numit presedinte pe Vittorio Rispoli, membru al consiliului de administratie si director general adjunct al Assicurazioni Generali, dupa incetarea contractului de mandat detinut de Costel Eremia, potrivit unui comuicat al asiguratorul.

Incetarea contractului de mandat al lui Costel Eremia a fost decisa de comun acord in cadrul adunarii generale extraordinare a actionarilor Fata Asigurari din 21 februarie.

In aceeasi sedinta, consiliul de administratie al Fata Asigurari l-a demis pe Fanel Plopeanu prin rezilierea contractului sau de mandat ca director general.

"Schimbarea managementului Fata Asigurari a fost facuta de actionar cu scopul de a-i consolida acesteia pozitia de leader in sectorul de asigurari agricole din Romania, punandu-se accent pe necesitatea crearii de valoare economica", se mentioneaza in comunicat.

Costel Eremia va continua sa sprijine Fata Asigurari in calitate de consilier pentru sectorul de riscuri agricole, se mai arata in comunicat.

Conducerea companiei l-a numit, in aceeasi sedinta, pe Riccardo Montanari in functia de consiler delegat al Fata Asigurari, el fiind deja membru al consiliului de administratie al societatii.

Riccardo Montanari va asigura conducerea executiva a societatii alaturi de actualii directori generali adjuncti - Bogdan Pirvu si Viorel Stoica.

Fata Asigurari va pune accent in continuare pe sectorului agricol din Romania, se mai arata in comunicat.

Divizia specializata de asigurari agricole a grupului italian Generali - Fata Assicurazioni - a preluat in toamna lui 2006 compania Asigurari Global, care a devenit ulterior Fata Asigurari Agricole, redenumita Fata Asigurari.

Compania a inceput activitatea de subscriere, mai ales pentru asigurarile agricole, dupa 1 noiembrie 2006.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
ASF a dat unde verde lichidarii Fata Asigurari